Programok

Ahova érdemes ellátogatnia...

VI. Dóczy Éva 24 órás Úszógála

2019.12.29

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány rendezésében a 24 órás jótékonysági úszógála.

Helyszín: Fedett Uszoda, Zalaegerszeg Mártírok útja 78.
Időpont: 2019.december 28-án 12:00 órától december 29-án 12:00 óráig

Hivatalos megnyitó: 2019.12.28-án 11:15-kor

Az esemény egy barátságos tömegsport rendezvény, célja az egészséges életmód, az úszó sport népszerűsítése mellet,  a csapat szellem javítása.

A rendezvény során a csapatok 24 órán keresztül úsznak, úszásnem kikötése nélkül, csapatonként 1 főnek mindig a medencében kell úsznia.

A részvétel feltételei:
- jelentkezési határidőig beérkezett csapatnévsor, elküldendő: pataki38@gmail.com címre
- a nevezési díj befizetése
- nevezési határidő 2019. december 1.
- női-férfi versenyzők egy csapatban indulhatnak.

A versenyen bárki részt vehet korra és nemre való tekintet nélkül. Legalább 16 főből álló csapatok indulhatnak. A nevezés csak a nevezési lap elküldésével és a nevezési díj befizetésével válik véglegessé! Az úszóversenyen időrendben első 10 csapat nevezése kerül elfogadásra.
Egyetemi, főiskolai, középiskolai valamint amatőr csapatok nevezését is várjuk. Az éjszakai pihenés, alvási lehetőség a medence téren kívül is biztosított: alagsorban, a szauna előterében és emeleten a büfé előterében is. Szállást kérésre térítés ellenében biztosítunk.
Az első helyet a 24 óra alatt legtöbb hosszott úszó csapat szerzi meg.
Díjazás: emlékserleg, érem és oklevél
Részvételi díj: 3.000 Ft/fő, ami magában foglal kétszeri étkezést, egy emléktárgyat, a különféle bérleti díjakat….

Rendező: Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány
Szervezésért felelős: Pataki János (8900 Zalaegerszeg, Mező u 44.) pataki38@gmail.com
20/212-2331

Nevezési díj átutalással fizethető.

Bankszámlára: OTP Bank- 11749008-20181978- 00000000

IBAN: HU32 1174 9008 2018 1978 0000 0000

Számlatulajdonos: Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány

Megjegyzésként kérjük feltüntetni „VI..Dóczy Éva 24 órás Úszógála , csapat neve”

FONTOS:

Rajt: 2019.12.28. szombat, 12:00.

A verseny vége: 2019.december 29.  vasárnap, 12:00.

Úszás közben segédeszköz, mint pl. uszony vagy kéz ellenállás, stb… nem vehető igénybe.
Úszósapka viselete kötelező!
Egy csapatnak, egy időben, egyszerre csak egy tagja úszhat.
Indulni a csapat számára kijelölt fél sávban lehet, a medence hosszanti végeinél, rajtkőről vagy a vízből is. Más csapatok akadályozása nem megengedett.
Az úszásnemre nincs kikötés, tetszőleges stílusban lehet úszni, az úszásnemeket tetszőlegesen lehet váltogatni.
Mind a vízből, mind pedig a rajtkőről történő induláskor meg kell várni, míg a váltandó csapattag beér, azaz megérinti a váltás helyénél a falat.
Az oldalt történő kimászás engedélyezett, azonban más csapatok sávjait csak akkor lehet keresztezni, ha ott épp nem úszik senki, ha ez nem akadályozza a többi versenyzőt.

A verseny szabályai:
- A csapatkapitányok a verseny előtt 1,5 órával szíveskedjenek jelentkezni a versenybíróság elnökénél. Pataki János,(pacal)
- A verseny idején versenybírók számlálnak.
- Minden versenyző kétszeri étkezésre jogosult.
- Az uszoda egész területén légy sportszerű!
- Üveget, üvegpoharat a rendezvényre behozni tilos!
- Alkoholfogyasztást és dohányzást a rendezvény területén kerüljük!
- Az értéktárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget!
- A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, a szervezőktől semmilyen címen kártérítést nem követelhet!

- A résztvevő elfogadja, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ellenszolgáltatást ezért nem kér.

- A résztvevő elfogadja, hogy a nevezési adatlap pontatlan kitöltéséből, a nevezés során helytelen adatok megadásából adódó problémákért a rendezők nem vállalnak felelősséget.

A versenyt követően egy újabb kihívás venné kezdetét:”Ki a leggyorsabb”címért.

Szabályai: Minden csapat 1 hölgy és 1 ffi versenyzőt nevezhet  nemenként két futamba,de már önálló pályán. Verseny távja 50 m (két hossz). A két futam győztese vívja meg a végső küzdelmet az elsőbbségért. A rajt előtt sorshúzással döntünk , hogy ki melyik futamba és melyik pályáról indulhat. Egy függetlenített, célbíró fogja eldönteni a beérkezés sorrendjét. A rendező fenntartja a versenykiírás megváltoztatásának jogát.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!