II. Kora Vizit a Zala Megyei Szent Rafael Kórház PIC részlegén

2018.11.21

November 17. világszerte a koraszülöttek világnapja.

Ma Magyarországon minden 12. gyermek koraszülöttként jön a világra. Alapítványunk egyik fő célja, hogy felhívja a figyelmet és segítséget nyújtson.

2018. november 16-án a Zala Megyei Szent Rafael Kórház PIC ( Perinatális Intenzív Centrum) részlegének nővéreivel és orvosaival közösen alapítványunk nyílt napot tartott koraszülött gyermekek és családjuk számára. A zalaegerszegi Szent Rafael Kórház Perinatális Intenzív Centrum - Koraszülött Osztály orvosai és nővérei szeretettel vártak minden egykori koraszülöttet és szüleit egy 'vizitre' az osztályon. Bepillantás a kórtermekbe, az osztály életébe, fotó egy inkubátor mellett és apró meglepetés a gyerekeknek.

Alapítványunk ezúton is szeretné megköszönni a nővérek és az orvosok alázatos és segítőkész munkáját, hiszen a koraszülöttmentés elengedhetetlen kulcs emberei, valamint munkájukkal nagyban hozzájárulnak, hogy egy-egy korán érkezett csöppség vagy segítségre szoruló csecsemő időben megkaphassa a szakszerű ellátást. Ezzel nagyobb esély kapjanak az egészséges felnőtté váláshoz.

Ennek a napnak ŐK is a Hősei. Köszönjük.

2018.12.03 (16:00) - 2018.12.24 (12:00)