Advent után

2019.01.03

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány pavilonja idén is sok érdeklődőt vonzott a Dísz térre. Az adventi időszak végeztével ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves gyereknek, szülőnek, érdeklődőnek, hogy ellátogattak hozzánk, részt vettek programjainkon és fogyasztásukkal, adományaikkal hozzájárultak alapítványunk sikeres működéséhez.

Köszönjük továbbá a nagyszerű önkénteseknek, akik remekül helyt álltak idén is. Legyűrve az időjárás és a technika viszontagságait lelkesen sütötték a palacsintát és kínálták a forralt bort, teát. Ők voltak: Sifter Rózsa, Dr. Halász Gabriella, Vigh László és családja, Rigó Csaba, Bérces Edit, Lubics Szilvia, ZMRFK dolgozói, ZTE KK, NKK kosárlabdázói, OTP dolgozói, Polgármesteri Hivatal dolgozói,Kormányhivatal dolgozói, Páterdombi LSC focistái és kézilabdázói , ZMVA dolgozói, Új nemzedék dolgozói, az osztályon dolgozó orvosok, nővérek és családjaik, mentősofőrök , Meztéllábas, az alapítvány kuratóriumának tagjai és családjaik, Chris-fitt&pilates csapata , kávásiak baráti közössége, ZEGTv csapata.

Hálás köszönet fellépőinknek, akik színes programokkal szórakoztatták az érdeklődőket. Idén felléptek: a Csány, a Zrínyi, a Kölcsey iskola diákjai, Mihály Péter, Ambrus Tomi és Annamari, Dezse Krisztina, Hangya Béla és zenekara, Kovács Kata, Hertelendy Attila, West Dance Tánciskola, Hosszú Ferenc.

Reméljük mindenki jól érezte magát pulton innen és túl, és bízunk benne, hogy hozzájárulhattunk az ünnepi hangolódáshoz.

Köszönjük !