Köszönjük!

2017.12.22

2017. december 24-én várunk mindenkit szeretettel alapítványi pavilonunknál, hogy most mi adhassunk egy kicsit és köszönhessük meg a sok-sok támogatást és adományt.

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány a koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és a gyermekek intenzív ellátásának elősegítését végzi, immár 7 éve.
Alapítványunk nevében ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány nagylelkű támogatói voltak. Az Önök önzetlen segítségének is köszönhető, hogy a korán érkezett csecsemők és a sérült, beteg gyermekek intenzív ellátása, rehabilitációja egyre magasabb színvonalon történhet. Köszönjük, hogy adományaikkal és felajánlásaikkal támogatták rendezvényeink sikeres lebonyolítását, céljaink megvalósítását.
Idén úgy gondoltuk, hogy ezt az önzetlen támogatást és segítséget szeretnénk mi is valamilyen módon megköszönni, így 2017. december 24-én, vasárnap délelőtt 10 órától egy tál vadpörkölttel szeretnénk megvendégelni minden támogatónkat, szimpatizáns egerszegi polgárt, vagy esetleg rászoruló családot. Az adventi vásárban Gárdos László a gyermekosztály főorvosa, valamint az alapítvány kiemelt partnereként, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság önkéntesei szerettel várnak mindenkit az alapítvány pavilonjánál.
Eddig mi kaptunk segítséget, adományokat most mi szeretnénk egy apró figyelmességgel viszonozni ezt mindenkinek.

" Ha nem tehetsz nagy dolgokat, tégy apró dolgokat nagyszerű módon" Martin Luther King