Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány Alapítványi bálja- KÖSZÖNJÜK

2018.02.19

Alapítványunk idén 8. alkalommal rendezte meg már hagyománnyá vált alapítványi bálját.

Tisztelt Támogatóink!

Alapítványunk idén 8. alkalommal rendezte meg alapítványi báljáét, melyet a hétvégén tartott.
A bálon már hagyománnyá vált, hogy az előző évekről elszámolást adunk, hogy az alapítvány a támogatásokat mire költötte, valamint milyen eszközök kerültek beszerzésre és milyen programok voltak az alapítvány életében.
A bálon szintén hagyomány, hogy 3 nővért és 1 orvost díjazunk, a kiemelkedő munkájukért. A Tündérkéz díjat idén Mátés Mónika, Hajas Lajosné és Hossné Kugler Gyöngyi vehette át, a Gyógyító Mosoly díjat pedig Dr. Buzogány Mária doktornő.

Külön köszönjük támogatóink nagylelkű felajánlásait, amellyel hozzájárultak a sikeres működésünkhöz.

Legfőbb támogatóink 2017-ben:
Vám és Vám Kft. , Nestlé Hungária Kft., Magyar Koraszülött Alapítvány, Bigimp Kft, Kozma Kft., Ivan Cudin-Olaszország, Amway Hungária Marketing Kft, BG Distribution Kft, Numil Kft., Farkas Alexandra, Baki Agrocentrum Kft. Chemistry Logic, Flextronics International Kft, Kondex Kft., Med Pro Hungary Kft., Spin, skacok, satöbbi- spinning fitness csoport, Royal Speed Kft., Szabau Invest Kft., Dr. Chillan és Tas. Eü. Bt. Buckleyné Merics Mónika, Zalavíz Zrt., Zalapack 96 Kft. Zöld Mező Agro Kft., Sprint Flotta Kft., Ma.szin Kft., Bíborfa Bt., Edelmann Kft., Zala Feed Kft., ZÁÉV Zrt. valamint a bálon és a koraszülött futáson résztvevők és rengeteg további magánszemély támogató.

Folyamatos fejlődésünk érdekében a jövőben is szívesen fogadjuk bármilyen jellegű felajánlását.

2018.11.16