Programok

Ahova érdemes ellátogatnia...

Alapítványi bál 2023.02.18.

2023.02.18

Szeretettel várjuk Önöket a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány jótékonysági báljára! Időpontja: 2023. február 18. 17.30 Helyszíne: ZalaZone Tesztpálya

MEGHÍVÓ

 

Szeretettel hívjuk és várjuk a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány jótékonysági báljára 2023. február 18-án, 17.30 órai kezdettel, a ZalaZone Tesztpályára!

Jelentkezési lap 

 

Idén a bál külön apropója, hogy bemutathassuk Önöknek és Önökkel együtt adhassuk át azt az új koraszülöttmentőt, amely az országban egyedülálló innovációkkal felszerelve ez évtől munkába áll, hogy életeket mentsen! Számítunk Önökre, hogy együtt örülhessünk, hogy együtt ünnepelhessünk!


Megtiszteltetés számunkra, hogy felkérésünket elfogadva Prof. Dr. Palkovics Lászlót a bál fővédnökeként, Vigh Lászlót és Balaicz Zoltánt pedig a rendezvény védnőkeiként köszönthetjük.

Kérdéseivel forduljon bizalommal Fitos Eszterhez az alábbi elérhetőségeken:
Mobil: +36 30 3519567
E-mail cím: fitos.eszter5@gmail.com
A belvárosból a rendezvényhelyszínre való eljutás esetleges igényét kérjük szíveskedjen előre jelezni. Éjfél és 02.00 óra között a belvárosba - igény esetén - transzfert biztosítunk.

Bízunk benne, hogy a járvány miatt kimaradt két év után, újra találkozhatunk és együtt ünnepelhetünk február harmadik szombatján!