Hírek

Ötödik alkalommal rajtolt el a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány „Másodszor is célba érünk” elnevezésű jótékonysági futása

2021.11.15

Ötödik alkalommal rajtolt el a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány „Másodszor is célba érünk” elnevezésű jótékonysági futása október 24-én reggel a ZalaZONE Járműipari Teszt­pályáról közel 500 résztvevővel. A rajtzászlót Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere emelte a magasba az indulásnál.

A figyelemfelhívás, az egészségmegőrzés és a jótékonyság közös célját támogató rendezvényként Alapítványunk 2021. október 24-én, ötödik alkalommal rendezi meg a "Másodszor is célba érünk!" Jótékonysági futást a koraszülöttekért, amelynek 66 km-es távja a Zalai-dombság vadregényes tájain vezet, 10 váltóponttal. A Zalaegerszeget Keszthellyel összekötő futáson résztvevők megtett távjai az Alapítvány által működtetett koraszülöttmentő szirénázó kilométereit szimbolizálják. Magyarország számos vidékéről neveztek egyéni futók és csapatok, családok, baráti társaságok és sportklubok a korábbi évek eseményére. A verseny két betétfutása a koraszülött gyermekek keszthelyi futása, valamint az egészségügyi csapatok vetélkedése.
Amellett, hogy a rendezvény fő célkitűzése, hogy a koraszülöttekre, a koraszülött mentés ügyére, a benne résztvevőkre, valamint az egészséges életmódra és a sportolás fontosságára irányítsa a figyelmet, fontosnak tartjuk, hogy a futás során a környék kulturális örökségét, nevezetességeit is bemutassuk az ide látogatóknak. 

Friss rendezvényeink


Ebben az időszakban nincs rendezvényünk.

További programjaink...