Nagykövetek

Image
Bicsák

Bicsák Bence

Világbajnok triatlonos

Számomra az első pillanattól kezdve megtiszteltetés az alapítvány nagykövetének lenni. Jópár éve hívtak meg először a koraszülött futásra, melyen többször el tudtam indulni. Gárdos Laci bácsi egyébként gyerekkori orvosom, ő fedezte fel 7 éves koromban, hogy lisztérzékeny vagyok. Úgy gondolom, hogy ez nagy szerepet játszott abban, hogy később sportoló lehessek, hiszek ha nem lettem volna egészséges, ez sosem sikerült volna. Én mindig minden támogatást megkaptam, így a legkevesebb tőlem, hogy nagykövetként próbálom támogatni az alapítványt. Extra motiváció számomra a céljaim eléréséhez, hogy jobb eredmények révén több emberhez el tudjam juttatni a koraszülött mentők munkájának fontosságát.

Image
Borbás

Borbás Marcsi

Televíziós műsorvezető

Ez az alapítvány a legkisebbeknek segít nagy szakértelemmel és teljes odaadással.
Már legalább 15 éve kapcsolatban vagyok az alapítvánnyal. A Főorvos úr óriási tudása, elhivatottsága és segíteni akarása az, ami azonnal meggyőzött. Az első találkozásunknál körbevezetett a koraszülött osztályon, ami nagyon meghatározó élmény volt. Már akkor helikopter leszállópálya volt az osztály tetején. Minden nagyon barátságos és szeretetteljes volt. Minden dolgozóból nyugalom áradt.
Aki valaha látott egy ilyen picike csodát, aki segítségre szorul, biztosan az ügy mellé áll!

Image
Lubics

Lubics Szilvia

ultrafutó, fogorvos

A legnagyobb fiam a zalaegerszegi koraszülött osztályon töltötte élete első napjait, ekkor ismertem meg az itt dolgozók elhivatott munkáját. Így amikor jó néhány évvel később az Alapítvány felkért, hogy támogassam munkájukat, nem volt kérdés, hogy igent mondjak. Számomra a legfontosabb esemény az évente megrendezett Futás a Koraszülöttekért, amelynek népszerűsítésében részt veszek és természetesen futok is. Szívesen segítek az Alapítvány által szervezett más programokon is, például a karácsonyi jótékonysági vásáron.

Image
Mányoki Ádám

Mányoki Attila

Világrekorder hosszútávúszó 

Pályafutásom alatt sokszor kellett hátrányból indulnom, de mindig voltak, akikre számíthattam és a segítségükkel sikereket tudtam elérni. A koraszülött gyerekek is jelentős hátrányból kezdik meg az életet és ahogy nekem is segítségemre voltak a támogatóim így most én is szeretnék visszaadni és segíteni, hogy ők is sikeresek és boldogok tudjanak lenni! 

Támogasson minket Adója 1 %-ával

Nagyköveteink

Image
Bicsák

Bicsák Bence

Világbajnok triatlonos
Image
Borbás

Borbás Marcsi

Televíziós műsorvezető
Image
Lubics

Lubics Szilvia

ultrafutó, fogorvos
Image
Mányoki Ádám

Mányoki Attila

Világrekorder hosszútávúszó 

Tettünk már sok csodát… és szeretnénk a jövőben is!

Alapítványunk megalakulásakor azt vállalta, hogy koraszülött életeket ment és hogy minden lehetséges módon támogatja azokat a súlyosan beteg csöppségeket, akik intenzív ellátást igényelnek.
13 éve végezzük ezt a feladatot az Önök támogatásával!

Kapcsolatfelvétel
Image
Macik